Vaša korpa je prazna!
Pregledajte Korpu Poručite
Ukupna Suma: 0.00 -----
 • FELCO 300

  • Makaze za branje i podrezivanje. Tip rezne glave je nož/protunož.

  1,580 ----- (RSD)

  Pregledaj Proizvod
 • FELCO 310

  • Makaze za branje i podrezivanje opremljene su sa dva duga, tanka nazubljena noža koja osiguravaju lak pristup lozama koje treba orezati i voću koje treba obrati.

  1,580 ----- (RSD)

  Pregledaj Proizvod
 • Felco 320

  Makaze za branje i orezivanje sa čeličnim ručkama, zakrivljena niklovana oštrica.

  Dužina makaza 154mm.
  Dužina zakrivljenog sečiva 23mm.

  Kompaktni i izuzetno okretni, isečci za branje i orezivanje FELCO 320 imaju zakrivljenu oštricu za sečenje stabljika voća, povrća i cveća bez oštećenja dok se oštrica zavija. Ovi isečci za branje i orezivanje su neophodni pratioci tokom žetve ili orezivanja, a takođe imaju i mekane poliuretanske amortizere koji rad čine bezbolnim i smanjuju napetost mišića. Njihove oštrice od ugljeničnog čelika su niklovane kako bi ih zaštitile od korozije i omogućile glatko sečenje.

  1,660 ----- (RSD)

  Pregledaj Proizvod
 • Felco 321

  Makaze za branje i orezivanje čeličnim ručkama, ravna hromirana oštrica.

  Dužina makaza 177mm.
  Dužina oštrice 35mm.

  Ravne hromirane oštrice od 177 mm sa zaobljenim krajevima makaze za branje i orezivanje FELCO 321 idealne su za sve orezivanje i žetvu. Dizajnirani su tako da nude optimalnu udobnost, jer amortizeri i posebno fleksibilna opruga sa šipkama FELCO 321 pomažu u smanjenju napetosti mišića. Makaze za branje i orezivanje FELCO 321 dizajnirane su za profesionalce u vinogradarstvu, drvećarstvu i plastenicima, kao i za rasadnike i cvećare; podjednako će zadovoljiti potrebe zahtevnih ljubitelja baštovanstva.

  1,660 ----- (RSD)

  Pregledaj Proizvod